ПРОФЕСИОНАЛНА КЛИМАТИЗАЦИЯ И ВЕНТИЛАЦИЯ
    0899 606 242    0886 016 075

Борса за метали. Улуци, метални конструкции, железни профили, лт ламарина, покривни и фасадни панели, водосточни тръби и кривули.
Магазин за климатици, инструменти и консумативи.

Борса за метали – Уиткол

Железни профили

Кухи и плътни. Тръбни, правоъгълни (квадратни), плоски, L, П, Т – образни железни профили. Фирма Уиткол произвежда и вняся богата гама от железни профили за строителната и промишлената индустрия. Различни размери на склад както и по поръчка. Предлагаме също и доставка до цялата страна.

виж повече

Лт ламарина – пластифицирана

Пластифицираната ЛТ ламарина е горещо поцинкована ламарина, на която от едната (лицева) страна е нанесен цветен слой (боя по RAL), а от другата – грунд. Изключително дълъг експлотационен срок, който може да стигне до 50 години. Използва се за вътрешна и външна употреба. Облицовъчна пластифицирана ЛТ ламарина е предназначена за облицовка на цехове, складове, халета и преградни стени. Изключително предимство – бърз монтаж и елиминиране на нуждата от мазилки и декоративни покрития. Цени, изработка, разкрояване и доставка до цялата страна – по запитване.

Американски безшевни улуци, 5 и 6 инчови, с орнамент

Фирма Уиткол предлага различни по форма, дизайн и цветове безшевни улуци. Подходящи за къщи, вили, барбекюта, навеси, хотели, халета, складове и други. Освежете вида на дома си с нашите декоративни безшевни улуци.
Американските безшевни улуци се изработват от предварително нацепена ламарина с определена ширина и навита на руло. Това позволява практически улуците да са безшевни. Тоест, спестява се от монтаж и съшиване, както и се минимизират потенциални дефекти във времето. Бърз монтаж, без течове, без ледени висулки през зимния сезон, без ръжда и дълготрайност.

Водосточни тръби и кривули – правоъгълно и кръгло сечение

Внос на всички видове водосточни тръби и кривули с правоъгълно и кръгло сечение.

Изработка и доставка и монтаж на метални конструкции

Фирма Уиткол изработва в базата си метални конструкции за строителството на цехове, складове, халета и производствени бази. С помощта на металните конструкции се постига висока икономичност в строителството, като в същото време то се извършва значително по-бързо. Разчитайте на нас за качествено и точност на сроковете за изработка.

Доставка и монтаж на фасадни и покривни панели

Икономически изгодни решения за покриви и фасадни стени. Различна дебелина и размери, скрит и открит монтаж.

Нова машина

Уиткол ЕООД прибави към линията си за производство нова машина в складовата си база. Машина за производство на LT от поцинкована или пластифицирана ламарина. Като допълнение, Уиткол ЕООД предлага и изработка на:
– Шапки за LT;
– Окрайчващи профили.

Складова база за продажба на едро и дребно на метални изделия, европрофили от метал, алуминий и неръждавейка. Доставка на неръждаем профил 20мм МТ 0.6мм, 0.7мм, 0.8мм.

За запитвания: e-mail: , тел.: ,
Адрес: Срещу асфалтова база –

Складова база - Европрофили, монтажни и крепежни елементи
Складова база - Въздуховоди

Уиткол ЕООД. All rights reserved © 2022

Изработка на сайтове - Dankanic

Автомобилен форум - Autopost